Fira-biomassa-de-Catalunya

Probiomassa a la 5a edició de la Fira de Biomassa de Catalunya

Del dijous dia 23 al diumenge dia 25 d’aquest mes de febrer, Probiomassa estarà a la 5a edició de la Fira de Biomassa de Catalunya.

 

Una fira que promou la biomassa com a energia neta i renovable.

Amb l’objectiu d’aconseguir un 27% d’energies renovables en el si de la Unió Europea i la minimització del canvi climàtic, Catalunya aposta per la biomassa.

D’aquesta manera s’intenta aconseguir la total independència del model de combustibles fòssils i un model de 100% d’energies renovables per a l’any 2050.

I per donar a conèixer els avantatges de l’ús de la biomassa i les empreses que es dediquen al sector, se celebra la 5a edició de la Fira de Biomassa de Catalunya.

Aquesta cinquena edició és possible gràcies a la participació de l’Ajuntament de Vic (Fires i Mercats), el Consell Comarcal d’Osona, les Diputacions de Barcelona i Girona, el Clúster de la Biomassa, el Centre Tecnològic Forestal, la Direcció general de Forests, l’Institut Català d’Energia, el Centre de la Propietat Forestal i la Generalitat de Catalunya.

Probiomassa estarà present en aquesta Fira com a empresa que s’implica al màxim amb aquest tipus d’energia neta i renovable.

Probiomassa posa a la venda pèl·lets i estelles, que són les formes més comunes de combustible de biomassa, de forma econòmica i còmoda. A més, Probiomassa té un servei d’instal·lació d’estufes i calderes de pèl·lets i estelles que garanteixen un servei ininterromput d’aigua calenta i calefacció. Però perquè la biomassa pugui seguir sent una energia neta, renovable i eficient, Probiomassa també s’encarrega de la gestió integral de boscos i finques forestals, aprofitant al màxim els recursos naturals i evitant alhora la desforestació dels boscos catalans.

 

On pots trobar a Probiomassa?

La cinquena edició de la Fira de Biomassa de Catalunya se celebra els dies 23, 24 i 25 de febrer de 2017 en el Recinte Firal El Sucre de la localitat de Vic. Com a empresa representant del sector de la biomassa, Probiomassa també participa en aquesta edició de la Fira de Biomassa de Catalunya. Podràs trobar a Probiomassa en l’estand número 3, situat a l’Edifici 1 del Pavelló del Recinte Firal. Allí pots saber més sobre la biomassa i les instal·lacions que s’empren i podràs trobar resposta a tots els teus dubtes sobre biomassa.

L’entrada a la cinquena edició de la Fira de Biomassa de Catalunya és gratuïta. Aquesta fira està oberta per a totes les empreses dedicades al sector de la biomassa, a consumidors finals, com a institucions, investigadors, arquitectes, administradors de finques i altres, i també a la ciutadania en general.

Amb això es pretén promoure no solament l’ús de la biomassa com a font d’energia domèstica en forma de calefacció i aigua calenta. També es pretén cridar l’atenció sobre l’impacte mediambiental de les formes tradicionals d’obtenció d’energia i sobre la importància de l’ús d’energies netes i renovables.

 

Conferències

A més, dins del marc de la Fira, els nostres experts faran les següents xerrades:

Dijous 23 de Febrer a les 12:00 hores  “Xarxes de calor eficients. Realitat o Ficció“

Divendres 24 de febrer a les 17:30 hores “En quants anys amortitzo una caldera de biomassa?“

 

Sorteig pels assistents al nostre estand

Probiomassa, sortejarà un palet de sacs de pelets 60 sacs de 15 kg entre tots els assistents que desitgin omplir la butlleta per participar en el sorteig. Veure condicions.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *