energia-termica-a-partir-de-biomassa-per-al-seu-us-domestic-i-industrial

COMSA Renovables i Electra Caldense subministraran energia tèrmica a partir de biomassa per al seu ús domèstic i industrial

COMSA Renovables i Electracaldense han signat un acord de col·laboració per a la producció i comercialització d’energia tèrmica en l’àmbit domèstic i industrial a partir de biomassa.

Les dues companyies també col·laboraran en l’execució de projectes clau en mà d’instal·lacions de producció d’energia amb origen renovable.

En concret, en els projectes que es realitzin en el marc de l’acord, la companyia d’energies renovables de COMSA Corporació s’encarregarà de l’aprovisionament de biomassa forestal per a la seva posterior valorització energètica i, per la seva banda, Electracaldense assumirà la producció i posterior venda d’energia tèrmica.

Mitjançant aquest acord de col·laboració, les dues companyies, membres fundadors del Clúster de Biomassa de Catalunya, també s’executaran projectes clau en mà que inclouran el disseny, construcció, posada en marxa, així com a operació i manteniment de noves instal·lacions de producció d’energia tèrmica.

Aquesta aliança contempla, a més, la possibilitat d’actuar a través d’una Empresa de Serveis Energètics (ESE). Així, aquesta assumiria la inversió inicial, mentre que el pagament dels serveis prestats es basaria en els estalvis obtinguts per part del client a partir de les millores d’eficiència energètica implementades.

L’acord s’emmarca en l’estratègia de la Generalitat de Catalunya per promoure l’aprofitament energètic forestal i agrícola mitjançant la valorització de la biomassa i el seu ús com a energia tèrmica en llars i indústries. Segons dades del govern català, aquest pla permetrà mobilitzar 600.000 tones per any a partir del 2020, més del doble de les actuals, que se situen en les 240.000 t / any.

Sobre COMSA Renovables

COMSA

COMSA Renovables és la companyia de COMSA Corporació
especialitzada en generació d’energia a partir de fonts fotovoltaiques, biogàs, termoelèctriques i eòliques, així com en l’execució de serveis associats de gestió de projectes, operació i manteniment d’instal·lacions i subministrament de biomassa. En aquest últim àmbit, és el principal operador de Catalunya amb un volum anual superior a les 80.000 tones.

Sobre Electra Caldense

electra energiaElectra Caldense Energia, empresa del grup Electra Caldense, distribuïdora elèctrica que té el seu origen en l’any 1917, comercialitza electricitat en tot l’àmbit estatal. Electra es va constituir amb la voluntat de poder actuar no només en el marc de l’energia elèctrica sinó en tots els àmbits energètics, per tal de gestionar íntegrament instal·lacions amb major eficiència i incorporar, dins de les possibilitats tecnicoeconòmiques, energies renovables a les instal·lacions tant industrials, de serveis com d’habitatges.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *