Slide background

Descobreix els nostres serveis

Biomassa

La biomassa és tot producte vegetal que pot ser aprofitat per a usos tèrmics mitjançant la seva combustió. Hi ha molts tipus de biomasses, que requereixen diferents tecnologies per al seu aprofitament.

Biomassa versus altres alternatives de climatització

Gestió Forestal

Probiomassa S.L. és l’empresa que es dedica a la gestió de finques forestals, amb la finalitat de donar valor als recursos que conté el bosc.

Instal.lacions

Les calderes més comercialitzades cremen pèl·let o estella com a combustible i escalfen un circuit d’aigua, que serveix per a calefacció i per a l’aigua calenta sanitària.

Un pèl.let de gran qualitat

Qué és el Certificat ENplus?

La finalitat del certificat ENplus es poder realitzar un producte amb unes característiques homogènies, per tal de garantir un correcte funcionament dels elements de combustió, ja siguin calderes o estufes.

Això és necessari al tractar-se la producció de pellet d’un producte de proximitat amb múltiples productors que podrien generar pellet en diferents caracterísques per processos deficient de fabricació. Així com evitar males pràctiques de productors que poden incorporar elements no desitjats en el pellet.

Botiga Online

Compra còmodament des de casa i t’ho portem on vuguis o, si prefereixes, recull-ho als nostres punt de venda.

Contacta amb Nosaltres

900181776 (Telèfon gratuït)