Empresa

Probiomassa és una empresa dedicada a la gestió de recursos forestals amb finalitats energètiques. Va néixer de la unió del món forestal i el món de l’energia. Es tracta d’utilitzar tot el coneixement adquirit en aquests sectors per a desenvolupar projectes energètics, des del bosc fins a les aplicacions de l’energia tèrmica: realitzant la transformació de la biomassa forestal i promovent la instal·lació d’estufes i calderes de biomassa.

El soci energètic i impulsor de Probiomassa és Electra Caldense, l’Electra, una empresa ubicada al Vallès, dedicada al disseny, construcció i explotació d’infraestructures d’energia, amb més de 95 anys d’història.
Des de fa 7 anys, l’Electra ha evolucionat l’activitat d’instal·lacions, complementant les instal·lacions elèctriques amb les de climatització, que s’han enfocat a l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables.

Destaca una activitat pionera a Catalunya: les instal·lacions de climatització centralitzada en edificis plurifamiliars, aprofitant energia solar o biomassa, amb la posterior venda de calor a l’usuari final. Aquesta activitat és molt comú a l’estat, i és una via per potenciar l’energia renovable per a generació d’energia tèrmica per climatització, que representa el 65 % de l’energia consumida per a usos domèstics.

Probiomassa-Producció-ja-disposa-de-Certificació-PEFC

Probiomassa Producció ja disposa de Certificació PEFC

25/02/2014

Probiomassa Producció ha aconseguit l’acreditació de Cadena de Custòdia del programa PEFC. L’entrega del certificat es va realitzar en l’acte organitzat a la 3a Fira de la Biomassa Forestal de Catalunya al Recinte Firal El Sucre de Vic, el passat 20 de febrer, per ser la primera empresa catalana de biomassa que ha obtingut el certificat PEFC al 2014.

PEFC és un programa de reconeixement de sistemes de certificació forestal d’àmbit mundial que promou la gestió sostenible dels boscos per a aconseguir …